Diensten en ondersteuning

Xsarius biedt hoogwaardige producten voor de ontvangst van digitale televisie en de bijbehorende componenten aan. De producten zijn specifiek afgestemd op de Benelux en hierdoor uniek. Als een van de weinige merken in de DVB branche begrijpt Xsarius de waarde van goede ondersteuning. De kwaliteit van een product reikt volgens ons verder dan het juist functioneren van een apparaat. Zo moeten producten o.a compatibel zijn, voorzien zijn van een duidelijke handleiding, gemakkelijk en snel te installeren zijn en veel gebruiksplezier bieden.

After-sales service

We hechten veel waarde aan juiste ondersteuning na aankoop van een Xsarius product. De zogeheten after-sales service. Op onze website is alle informatie terug te vinden. Omschrijvingen, handleidingen, downloads en veel meer.

Wanneer u uw product na aankoop registreert houden we u via e-mail op de hoogte van updates.

Garantie verlengen

Standaard bieden we 1 jaar garantie op onze producten. Wanneer u uw product registreert via onze website verlengen we de garantie met een jaar. U heeft dan recht op 2 jaar garantie. Specifieke garantie voorwaarden vind u bij uw product. Algemene garantie voorwaarden kunnen worden gevonden in onze algemene voorwaarden.


Nederlands merk

De producten zijn specifiek afgestemd op de Benelux en hierdoor uniek.

Reparatie service

U kunt uw producten via onze website ter reparatie aanbieden. Om uw producten ter reparatie aan te bieden dient u deze eerst te registreren. Vanuit uw geregistreerde producten overzicht kunt u het product selecteren dat u ter reparatie wil aanbieden.