Digitale ontvangersProducten

Xsarius Fusion HD CI

By 12 mei 2016februari 24th, 2021No CommentsDe Xsarius Fusion HD CI is een flexibele Full HD ontvanger is geschikt voor kabel (DVB-C), terrestrial (DVB-T/T2) en satelliet (DVB-S2) ontvangst. Dit betekent veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen.


Kabel, Terrestrial en satellietontvangst
De Xsarius Fusion HD CI is erg flexibel. De ontvanger is namelijk geschikt voor kabel (DVB-C), terrestrial (DVB-T/T2) en satelliet (DVB-S2) ontvangst. Dit betekent veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen.


Uitgebreid scala aan functies
De Xsarius Fusion HD CI is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Xsarius Fusion HD CI over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, Ouderlijk toezicht, Favorietenlijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen en nog veel meer mogelijkheden.


Energie zuinig
De Xsarius Fusion HD CI is energie zuinig. De ontvanger gebruikt in real stand-by modus minder dan 0.5W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.


Interne Conax Cardreader (CI+)
De Xsarius Fusion HD CI beschikt over 1 interne (CI+) kaartlezer.


IPTV & OTT Ready
De Xsarius Fusion HD CI is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services.


Infrarood oog
Hoewel de Xsarius Fusion HD CI over een prachtig design beschikt, kunt u ervoor kiezen om met het meegeleverde infrarood oog de ontvanger volledig weg te werken.


Snelle chipset en video processor
De Xsarius Fusion HD CI is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Broadcom 750MHz Mips processor (BCM 7362) beschikt over 512MB DDR3 RAM geheugen en 256MB NAND Flash geheugen. Daarbij levert de Xsarius Fusion HD CI uitzonderlijk goede beeld prestaties.


Flexibel in geheugen mogelijkheden
De Xsarius Fusion HD CI heeft de mogelijkheid tot het inbouwen van een intern verwisselbare harde schijf. Hierdoor is het opslaggeheugen uit te breiden van 500 Gigabyte tot 3 Terabyte.


Tuner verwisselbaar
De Xsarius Fusion HD CI beschikt over de mogelijkheid tot 2 tuners. De eerste staat vast en is een DVB-S2 (Satelliet) tuner. De tweede tuner is zeer flexibel inzetbaar en te gebruiken als, Satelliet, Kabel, Digitenne of Dual-C tuner.


CI slot
De Xsarius Fusion HD CI beschikt over een CI slot. Deze kan gebruikt worden voor het plaatsen van een CI module. Een dergelijke module zorgt in samenwerking met de in de module geplaatste smartcard voor het decoderen van gecodeerde programma’s.