Digitale ontvangers

Xsarius Fusion HD SE

By 26 februari 2016februari 24th, 2021No CommentsDe Xsarius Fusion HD SE is een flexibele Full HD ontvanger is geschikt voor kabel (DVB-C), terrestrial (DVB-T/T2) en satelliet (DVB-S2) ontvangst. Dit betekent veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen.


Kabel, Terrestrial en satellietontvangst
De Xsarius Fusion HD SE is erg flexibel. De ontvanger is namelijk geschikt voor kabel (DVB-C), terrestrial (DVB-T/T2) en satelliet (DVB-S2) ontvangst. Dit betekent veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen.


Uitgebreid scala aan functies
De Xsarius Fusion HD SE is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Xsarius Fusion HD SE over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, Ouderlijk toezicht, Favorietenlijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen en nog veel meer mogelijkheden.


Energie zuinig
De Xsarius Fusion HD SE is energie zuinig. De ontvanger gebruikt in real stand-by modus minder dan 0.5W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.


Interne Conax Cardreader (CI+)
De Xsarius Fusion HD SE beschikt over 1 interne (CI+) kaartlezer.


IPTV & OTT Ready
De Xsarius Fusion HD SE is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services.


Infrarood oog
Hoewel de Xsarius Fusion HD SE over een prachtig design beschikt, kunt u ervoor kiezen om met het meegeleverde infrarood oog de ontvanger volledig weg te werken.


Snelle chipset en video processor
De Xsarius Fusion HD SE is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Broadcom 750MHz Mips processor (BCM 7362) beschikt over 512MB DDR3 RAM geheugen en 256MB NAND Flash geheugen. Daarbij levert de Xsarius Fusion HD SE uitzonderlijk goede beeld prestaties.


Flexibel in geheugen mogelijkheden
De Xsarius Fusion HD SE heeft de mogelijkheid tot het inbouwen van een intern verwisselbare harde schijf. Hierdoor is het opslaggeheugen uit te breiden van 500 Gigabyte tot 3 Terabyte.


Tuner verwisselbaar
De Xsarius Fusion HD SE beschikt over de mogelijkheid tot 2 tuners. De eerste staat vast en is een DVB-S2 (Satelliet) tuner. De tweede tuner is zeer flexibel inzetbaar en te gebruiken als, Satelliet, Kabel, Digitenne of Dual-C tuner.