Xsarius i-GO²

i-GO²

Wilt u op vakantie blijven genieten van Full HD zenders dan is de i-GO² een aanrader.

Xsarius i-GO²
De Xsarius i-GO² beschikt over een 12 volts aansluiting waardoor deze digitale satelliet ontvanger ideaal is voor gebruik in uw caravan, camper of boot. De i-GO is ook voor thuis een uitstekende ontvanger met sublieme (1080p) beeldkwaliteit. En uitgebreide mogelijkheden. De Xsarius i-GO² heeft ten opzichte van zijn voorganger vele nieuwe multimedia functies.

De Xsarius i-GO HD2 wordt geleverd met een dubbelzijdige RCU. De achterzijde van de afstandsbediening is uitgerust met een “QWERTY” toetsenbord. Het verkennen van het internet, het chatten met vrienden en het invoeren van tekst is hierdoor erg eenvoudig. De Xsarius i-GO HD2 biedt tevens ondersteuning voor een los verkrijgbaar draadloos toetsenbord met mousepad.


LinuxHbbTVOpera WebbrowserPVR readyYoutubefastscanHD/SD UpscallingTimeshiftElektronische programma gidsWeerEthernet

De Xsarius i-GO 2 is een Full HD satelliet ontvanger waarmee u thuis of tijdens uw vakantie kunt genieten van HDTV op het hoogste niveau. De Xsarius i-GO beschikt over een 230/12V aansluiting. Dankzij de 12 volts aansluiting is deze linux gestuurde ontvanger geschikt voor gebruik in uw caravan/ camper of op uw boot.

Dankzij de (SD & HD) Fastscan functie is het zoeken naar zenders kinderspel. In circa 3 minuten is de ontvanger gereed voor gebruik en staan de zenders keurig op volgorde. Tevens beschikt de i-GO HD2 over PVR mogelijkheden. Door het aansluiten van een externe harde schijf veranderd de i-GO HD2 in een volwaardige digitale video recorder. Opnemen, afspelen of pauzeren van uw favoriete zender is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook het afspelen van foto en video bestanden behoren tot de multimedia mogelijkheden van de i-GO HD2. De ontvanger maakt gebruik van EIT EPG (elektronische programma gids), waardoor u kunt genieten van een programma gids tot wel 7 dagen vooruit.

Nieuw ten opzichte van zijn voorganger zijn de internet functies. Wanneer u de ontvanger aansluit op het internet kunt u het internet verkennen met de Opera webbrowser, Youtube video’s bekijken met de Youtube player, weersverwachtingen opvragen en foto of video bestanden streamen vanaf uw PC of NAS server. Dankzij de HbbTV functie wordt televisie kijken nog interactiever.

HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) combineert naadloos TV diensten met breedband internet. HbbTV maakt nieuwe services toegankelijk. Dankzij HbbTV behoort onder andere het stemmen via uw televisie, gebruik maken van sociale netwerken, interactieve advertenties, programma gemist en programma gerelateerde diensten zoals digitale teletekst en elektronische programma gids zijn interactieve toevoegingen.


Veel gestelde vragen

Er is zijn nog geen veel gestelde vragen voor dit product


Fatal error: Call to undefined function wp_get_related_links() in /var/www/xsarius.nl/wp-content/themes/xsarius/loop-product.php on line 10