Xsarius Multytenne4

Met de nieuwe Xsarius Multytenne4 schotel is het mogelijk om maar liefst vier satellietposities tegelijkertijd te ontvangen (Eutelsat Hotbird 13° oost, ASTRA 19.2° oost, ASTRA 23.5° oost en ASTRA & Eurobird 28.5° oost ).

Kortom, perfect voor iedereen die wil genieten van een grote hoeveelheid zenders. De schotel hoeft niet gemotorisseerd te worden.
De Xsarius Multytenne4 schotel is voortgekomen uit een samenwerking met het duitse bedrijf Technisat. Technisat brengt al vele jaren uitstekende schotels op de markt en heeft de juiste kennis in huis voor het ontwikkelen van zeer nauwkeurige satelliet schotels. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig product met goede ondersteuning. De Xsarius Multytenne4 is met uiterste precisie ontworpen zodat optimale ontvangst kwaliteit gewaarborgd is. De schotel is van uitstekende kwaliteit.

De Xsarius Multytenne4 heeft een diameter van 45cm. Ondanks het compacte formaat is de ontvangst kwaliteit gelijk aan die van een conventionele schotel met een diameter van 60cm. De Xsarius Multytenne4 is leverbaar in zowel een single uitvoering als een twin uitvoering. De single uitvoering is geschikt voor het aansluiten op één digitale ontvanger. De Twin uitvoering is geschikt voor het aansluiten op twee digitale ontvangers (bijvoorbeeld in de woonkamer en in de slaapkamer) of op een zogeheten Twintuner. De geintergreerde LNB’s zijn in een weerbestendige behuizing ondergebracht.


Fatal error: Call to undefined function wp_get_related_links() in /var/www/xsarius.nl/wp-content/themes/xsarius/loop-product.php on line 10