Xsarius Satmeter HD Plus

Xsarius Satmeter HD Plus

De Xsarius Satmeter Plus is een digitale satelliet meter met spectrum analyzer en elektronisch kompas. De Xsarius Satmeter plus helpt u bij het efficient en correct uitrichten van uw satellietschotel. De Satmeter Plus is eenvoudig in gebruik. De ontvangst kwaliteit wordt weergegeven als een nummerieke waarde en in een grafiek. Tevens kunt u vrij te ontvangen kanalen (zowel SD als HD kwaliteit) bekijken op het 3,5-inch TFT LCD scherm. U kunt dus zowel het SD signaal als het HD signaal zeer nauwkeurig meten. Hierdoor bent u ook bij de HD zenders verzekerd van een optimaal uitgerichte schotelinstallatie.

De digitale satelliet meter is handig bij het uitrichten van uw schotel. Het enige wat u hoeft te doen is de parameters van de gewenste satelliet in te voeren en u kunt uw schotel uitrichten met de informatie die de satmeter plus verstrekt. Door uw schotel accuraat uit te richten bent u gegarandeert van optimale beeldkwaliteit. Het menu is beschikbaar in diverse talen waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Enkele specificaties

DVB Compliant Volledig DVB compliant
Spectrum Analyzer Ja
Scherm 3,5 Inch TFT LCD scherm
Schermresolutie 320×240
Signaal Optisch en akoestisch
Accuduur 3 uur bij normaal gebruik
Afmeting 9,4 x 15,9 x 5,5 CM
Gewicht 0,5kg
Satellietmeting BER/CBER/VBER
Ontvangst SD & HD SD & HD
Software update Middels USB (usb 2.0)
Scan mode Autoscan/ TP scan/ Blindscan
Azimuth en elevatie Ja
DiSEqC 1.0/1.2 control Ja

Fatal error: Call to undefined function wp_get_related_links() in /var/www/xsarius.nl/wp-content/themes/xsarius/loop-product.php on line 10